09 elokuuta, 2017

Mahtavuutta!

Goldenmind Sabbraca Dabra, "Seppo"
8-viikkoa on mennyt pentujen kanssa todella nopeasti. Haikeushan siinä tämän kasvattajatädin mielen valtasi kun ensimmäinen, Goldenmind Balmond The Primal Fury "Paavo", lähti kohti uusia seikkailuja. Tuli hieman sellainen "nytkö jo"-fiilis. Koen olevani onnekas, niin ihaniin koteihin täältä pennut lähtee. Olen pentujen kautta saanut tutustua mukaviin uusiin ihmisiin ja minusta on ihanaa että juuri he halusivat meiltä pennun. Tuleeko tästä tekstistä hieman siirappista :-D

Paavo lähti eilen kahden chihun sekä chihumixin kaveriksi. Ensimmäinen yö oli mennyt muutamalla pisuhätä heräämisellä ja kuulemma Paavo on jo täysin osa laumaa. Aivan ihana kuulla! Paavon luonteella kyllä arvelinkin että sopeutuu nopeasti, varsinkin kun uudessa laumassa nuorimmainen on 4,5kk ikäinen chihu. Vauhtia varmasti tulee piisaamaan!

Kotipesään vielä jäi Miya ja Vexana, joista Vexana lähtee viikonloppuna uuteen laumaan (tästä kirjoittelen myöhemmin lisää :-) ). Ja tättärätää, Miya, elikkäs kotoisammin Maikki jääkin tänne kotipesään viihdyttämään Zara-emäänsä. Kovasti olisin toivonut puuteri-tyttöä, sellaista ei kuitenkaan tullut. Vaikka itse henkilökohtaisesti pidän enemmän aidommista nakuista, Maikin luonteessa ja olemuksessa on Sitä Jotain, johon minä ihastuin kovin. En oikein osaa sitä edes selittää.

Pentuja oli kolme, ei kuulosta paljolta, mutta kyllä täällä kämppä tärräsi kun kolme harjispentua aloitti ilta-rallin :-D Yhtenäkin iltana juoksivat kovaa kyytiä sohvaa ympäri. Kasvattajan pentuarkeen toki kuuluu pissa ja kakkakin, sitäkin näistä ipanoista on tullut yllättävän paljon. Tosin he ovat olleet muutaman viikon käytännössä vapaasti alakerrassa, joten pissaa ja kakkaa on ollut vähän siellä sun täällä. Paavo varsinkin oppi kuinka kahdesta eri korkuisesta pentulaatikosta pääsi ketterästi kiipeämään pois, joten kaikkien kannalta oli helpointa antaa pentujen valita missä yönsä halusivat nukkua. Ja lisäksi muut koirat ottivat pennut hyvin vastaan. Varsinkin Klaara on viihdyttänyt pentuja. Mollalle taas heräsi äidinvaistot ja alkoi hoivaamaan pentuaan Keijua, joka tosin on jo 5-vuotias :-D

Vielä lopuksi toivotan Paavolle ja kotijoukoille oikein hyvää jatkoa! Ja ollaanhan yhteydessä! :-)

Huomenna meillä alkaa lapsilla koulut. Puut alkaneet tiputtamaan lehtiään. Kesä, jos sellaista oikeastaan on ollutkaan, on kääntymässä syksyksi. Värikästä syksyn alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti